Slider

Neal's yard remedies - travel skincare kit

Saturday 30 September 2017


When I visited Neal's Yard Remedies a while back I discovered these cute canvas toiletry bags. I picked up the rejuvenating frankincense for my trip to Morocco.

It contained face cream, face oil, cleanser and toner in the range frankincense which is for a dry and mature skin. I thought that would be perfect especially with the dry heat in Morocco and my skin tends to go from normal to dry. 

När jag besökte Neal's Yard remedies ett tag sen upptäckte jag dessa söta små necessärer. Jag valde the rejuvenating frankincense för min resa till Marocko

Den innehöll ansiktskräm, ansiktsolja, toner och cleanser i frankincense serien, vilket är för torr och mogen hud. Jag tänkte att det blir perfekt med den torra hettan i Marocko och min hud går från normal till torr. 


I have used the frankincense face cream before and am a huge fan of it. But never tried the other products. I found it so perfect to have the whole set for my travels. I actually liked it so much I continued to use them once I was back home. My skin goes so well with the frankincense range and normally my skin goes a bit bad when on holiday but this time it was fine. I was happy I got both a cream and an oil, as I prefer a face cream for the day and oil in the evening. 

Jag har använt frankincense ansiktskräm tidigare och jag gillar den jättemycket. Men har aldrig provat de andra produkterna. Jag tyckte det var perfekt att ha hela serien för min resa. Jag gillade det så mycket att jag fortsatte använda den hemma också. Min hud gillar frankincense serien jättemycket. Normalt så blir min hud dålig när jag reser men inte den här gången. Jag var glad att jag fick både ansiktskräm och olja, då jag gillar att använda kräm på morgonen och olja på kvällen. 

I love Neal's Yards products. They're soil association approved so if you are inspired by organic September this is a great brand to stick to. Also, all the frankincense products in the bag are all vegan. 

This was definitely a great travel companion and the bag itself is a great use for future travels and easy to just stock up on the products itself when needed. The bag costs £20 so a great value to try four amazing products. 

What's your favourite Neal's Yard products? 

Jag älskar Neal's Yard produkter. De är certifierade av Soil association, så ett bra märke att upptäcka mer av. All frankincense produkterna i bagen är veganska. 

Detta var definitivt en bra resekompanjon och necessären är perfekt för framtida resor. Det är lätt att fylla på med produkterna när det behövs. Necessären kostar 395 SEK så ett bra värde för att få prova fantastiska produkter. 

Vad är din favoritprodukt från Neal's Yard? 
No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan