Slider

Review | Vertue box

Friday 8 September 2017
The Vertue box is a health and green beauty box that comes bi-monthly. 
The latest edition of the Vertue box was themed "Good Hair Day". I got to try the box to review. 
I do love receiving a package in the post that is full of natural hair products. As a hairdresser, I like trying new products. Especially as I wouldn't normally try things that are out in shops as I just use what's in our salon most of the time. Also, it made me into a shampoo snob as I would normally never buy anything that's under £15-20. 

Here is what I got and my thoughts:

Vertue box är en hälso- och ekologisk skönhets box som kommer varannan månad. Den senaste lådan hade temat "good hair day" och jag fick prova den för att recensera. 
Jag gillar verkligen att få paket hem och särskilt när det är fullt med hårprodukter. Särskilt när jag inte ofta provar produkter som finns i affärer eftersom jag oftast bara använder vad vi har på salongen. Det har även gjort mig till en schampoo snobb då jag aldrig normalt skulle köpa ett schampoo under 200kr. 

Här är vad jag fick och mina tankar:A'kin - Lemongrass shampoo
I've seen Akin's products in whole foods a million times. But as I said I'm a shampoo snob so never tried it. I do like the packaging. Unfortunately, the shampoo I got was for normal to oily hair and my hair only has oil if I put it there. I got a dry scalp and dry hair. But I figured it would be good as a clarifying shampoo to get rid of excess products and dirt. I only wash my hair once a week which means I need to shampoo it twice to get it properly clean. So I used this for my first shampoo. 
As I only wash my hair once a week it takes forever for me to get a proper opinion of what I think about a hair product. But after using this twice I'm intrigued enough to try out another of  Akin's shampoos that are more for my hair type. 

Jag har sett A'kins produkter i affärer förut men aldrig köpt dem. Men som jag sa så är jag en schampoo snobb så har aldrig provat det. Jag gillar förpackningen. Tyvärr var schampot jag fick för normalt till oljigt hår och mitt hår är bara oljigt om jag häller olja över det. Jag har torr hårbotten och torrt hår. Men jag tänker att det kan vara bra som ett klargörande schampoo för att få bort smuts och produkter. Jag tvättar bara mitt hår en gång i veckan. Så jag behöver tvätta det två gånger. Så jag använder den här för första schamponeringen. Eftersom jag bara tvättar håret en gång i veckan tar det jättelång tid för mig att avgöra om en produkt är bra eller inte. Men efter att använt det två gånger är jag nog fascinerad för att vilja prova ett av A'kins schampo som är mer för min hårtyp. Tabitha James Kraan 4 in 1 Conditioner 
I've heard a lot about Tabitha James Kraan products, both good and bad, but never tried them myself. I find the 4 ways of using it interesting. As a normal or a leave-in conditioner. But also as a scalp moisturiser or a styling aid. It's suitable for all hair types. It has a lovely fresh scent and I think I'll be using it more as a styling and leave-in product more than a regular conditioner. 

Jag har hört mycket om Tabitha James Kraan. Både gott och dåligt, men har aldrig provat dem själv. Jag tycker det är intressant med att man kan använda det på fyra olika sätt. Som normalt balsam eller leave-in. Men även som en hårbotten kräm eller styling hjälp. Jag kommer mest använda det för styling eller som en leave-in.The Innate life - Rose hair elixir 
A gorgeous hair oil with the lovely scent of rose. It's a wonderful blend of oils like avocado, almond, sunflower, pumpkin and rose hip among others. It's a great frizz tamer and adds shine. Perfect for those dry ends. It can also be used as a heat protector which is great. So far I'm liking this oil a lot. 

En underbar olja med en fantastisk doft av ros. Det är en underbar blandning av oljor som avokado, mandel, solros, pumpa och nypon bland andra. Den tar bort friss och ger glans. Perfekt för de där torra ändarna. Den kan även användas som värmeskydd vilket är fantastiskt. Än så länge gillar jag den här oljan. Niche Tea - hair
I was very excited when I saw that there was tea in the box. I'm a strong believer of healthy hair comes just as much from what you put inside of you as on your hair. Your diet and keeping hydrated is so important to healthy and shiny hair. It's supposed to nourish, stimulate and nurture. Again it will take time to know what this tea will do my hair. But loving the packaging and the flavour so will definitely buy the tea again for just that reason. It might just become one of my favourite teas because the blend of green tea, mint, nettle and chilli is just my cup of tea. 

Jag blev väldigt glad när jag såg att det fanns te. Jag tror starkt på att hälsosamt hår inte bara kommer från vad man använder på håret men även får i sig. Din diet och få i sig tillräckligt med vätska är så viktigt för hälsosamt och glansigt hår. Det ska tydligen ge näring och stimulans till håret. Igen kommer det ta tid att se en skillnad. Men jag gillar förpackningen och smaken så kommer absolut köpa mer. Det kan bli en av mina favoriter för jag älskar blandningen av grönt te, mint, nässla och chili. Ikoo brush 
It's a gorgeous looking brush. I love the rose colour. I think this is perfect as a present. It's a good brush but I personally think it's a bit hard, but that probably changes with time as brushes tend to loosen up a bit. It easily removes tangles and is gentle on the hair strands. 

Det är en så snygg borste. Jag älskar rose färgen. Jag tycker det är perfekt som en present. Det är en bra borste men personligen tycker jag den är lite hård. Men gissar att den blir mjukar upp efter ett tag. Den löser lätt upp tovor och är snäll mot hårstråna. I think the Vertue box is a great value for what you get. It's £37 bi-monthly. I'm loving that you get full-size products too. The only problem is when you do get a product that's not for your hair type. But I always find there's a friend that will be very happy with a present if that's the case. I would definitely try Vertue box again. 

Have you tried Vertue box? 

Jag tycker att Vertue boxen är ett bra värde för vad du får. Det är 390kr varannan månad. Det enda problemet är att när man får en produkt som inte är för ens hårtyp. Men jag tänker att man alltid har en vän som skulle bli glad för en present om det skulle hända. Jag skulle definitivt prova Vertue Box igen. 

Har du provat Vertue box? 

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan