Slider

Londontown lakur | spring nails

Friday 24 March 2017I was in desperate need of a new nail polish remover. It's important to me it's acetone-free. 
I was drawn to Londontown, a new non-toxic nail polish brand I haven't discovered yet. To be honest it was all about the name. To my joy, all the nail polishes are 5-free and vegan. They have an acetone-free strengthening lacquer remover which I purchased. It's great and removes nail polish easy. Being free from acetone means it doesn't damage or dry out your nails. 

Jag var i desperat behov av ett aceton fritt nagellacksborttagningsmedel och gick in på Åhlens för att leta efter ett. Jag drogs genast till Londontown, ett nytt non-toxic nagellack märke jag inte upptäckt än. Om jag ska vara ärlig så var det pga namnet. Till min glädje var nagellacken 5-free och veganska. Jag köpte deras aceton fria strengthening lacquer remover. Den är bra och och tar bort nagellack lätt. Eftersom den är fri från aceton skadar eller torkar den inte ut naglarna. Of course, I got tempted to buy a nail polish too and I was drawn to this tropical green colour in shade tipps time. It's a colour I don't normally go for but I think it's a perfect spring colour and I've recently been liking green more and more. 

Självklart blev jag frestad att köpa ett nagellack också. Jag blev dragen till denna tropiska gröna färg, tipps time. Det är en färg jag inte brukar använda, men tänkte att den är perfekt till våren och jag har börjat gilla grönt mer och mer. 

It's 5-free formula which means it's free from:
- formaldehyde 
- toluene
- DBP
- formaldehyde resin
- camphor 

Det har en 5-free formel vilket betyder att det är fritt från:
- formaldehyd
- toluen
- DBP
- formaldehydharts
- kamfer

It's also vegan, cruelty-free and gluten-free. It's been infused with natural botanical extracts and oils to help and nourish dry, weak and brittle nails. 

Det är även veganskt, djurvänligt och glutenfritt. Det har blivit ingjutet med naturliga botaniska extrakt och oljor för att hjälpa och ge näring till torra, svaga och spröda naglar. 


I found the nail polish dry fast and is very high in pigment and therefore lasts a long time. I'm very happy with the quality and loving the colour and had so many compliments on my nails. I might have found a new favourite nail polish.

Jag märkte att nagellacket torkade snabbt och har mycket pigment, vilket betyder att det håller länge. Jag är väldigt nöjd med kvaliteten och älskar färgen och har fått så många komplimanger för mina naglar. Jag kan ha hittat mitt nya favorit nagellack. 

What's your favourite nail polish?
Vad är ditt favorit nagellack? 

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan