Slider

My weekend and my greenbeauty routine

Sunday 5 March 2017


For once I had a whole weekend off work. Both the Saturday and Sunday. It gave me time to get ready properly and we did some shots for my blog too. I thought I would share my green beauty routine and show you what I'm wearing.

För en gång skull hade jag en hel helg ledigt från jobbet. Både lördagen och söndagen. Det gav mig tid att göra mig iordning ordentligt och vi tog lite foton till min blogg också. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av min skönhets rutin och visa vad jag har på mig på mina foton. 


I started with the most important, to moisturise. It's still very cold in Sweden and the skin gets extremely dry. I make sure I moisturise daily. For my body, I've been enjoying my hand and body cream from Antipodes. For my face, I start with my Laidbare - pack your bags. It's perfect to moisturise and protect those sensitive eye areas at the same time as it reduces dark circles and any puffiness. I then recently been using a face cream from Odylique, timeless rose moisturiser. Which I've been enjoying a lot and a review is coming soon. 
Also, the hair needs moisturising so I used John Masters organic dry hair nourishment and defrizzer. It's great on both dry and wet hair and removes any kind of frizz. 

Jag började med det viktigaste, att återfukta. Det är fortfarande väldigt kallt i Sverige och huden blir väldigt torr. Jag set till att jag återfuktar dagligen. Till min kropp, har jag gillat min hand & bodycream från Antipodes. Till ansiktet börjar jag med Laidbare - pack your bags. Den är perfekt för att återfukta och skydda det känsliga området runt ögonen samtidigt som de minimerar mörka cirklar och svullnader. Jag har sedan använt en ansiktskräm från Odylique, timeless Rose moisturiser. Vilket jag gillar mycket och en recension kommer snart. 
Även håret behöver återfuktas, så jag använder John Masters organic det hair nourishment & defrizzer. Den är bra på både blött eller torrt hår och tar bort allt friss.For my makeup, I wanted a natural look. My base was mainly products from Avril. You can check out my video on their products and my first impressions here. 

For my eyes, I used an eyeliner pencil from Maria Åkerberg in a grey/black colour. I used the lighter shades in Lily Lolo eyeshadow palette smoke and mirrors

For my lips, I started with Lavera soft pink lip liner and finished off with my favourite ZAO's old pink lipstick. 

Med sminket försökte jag gå för en naturlig look. Min bas var övervägande produkter från Avril. Du kan kolla in min video om deras produkter och min första reaktion på dem här. 

Till mina ögon använde jag en eyeliner penna från Maria Åkerberg i grå/svart. Jag använde de ljusa tonerna i Lily Lolos ögonskuggpalett smoke and mirrors 

Till mina läppar började jag med Lavera soft pink läppenna och avslutade med min favorit ZAO Old pink läppstift. 


I don't know if you tried them yet, but Balmbalm has these lovely natural perfumes. I recently got the scent bergamot in a LoveLula subscription box. I enjoy the scent a lot and used it this weekend. 

Jag vet inte om du har provat dem än, men Balm Balm har dessa fantastiska naturliga parfymer. Jag fick nyligen deras doft bergamot i LoveLula's prenumerations box. Jag gillar doften och använde den i helgen. I took the opportunity of a weekend off to hang out and about in Stockholm with Stephen. We went to Greasy spoon for a full (vegan) English breakfast and then hanged around Södermalm to take some blog photos and more Fika (Swedish word for coffee/tea break) of course. 

Jag tog tillfället med en ledig helg att hänga i Stockholm med Stephen. Vi gick till Greasy spoon för en vegansk engelsk frukost och sen hängde vi mest i Söder. Tog lite bilder till bloggen och fikade såklart. 

What did you do on the weekend? 
Vad gjorde du i helgen? 

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan