Slider

My visit to Neal's Yard Remedies Stockholm

Thursday 20 July 2017

  

Ever since I found out Neal's Yard remedies has a shop in Stockholm I've been meaning to go and visit. 
I finally got the chance last week. The shop is located in the trendy Hornstull on Södermalm. I was met by the lovely Sara (great name I know), who gave me a round tour of the shop. 

I'm a huge fan of Neal's yard remedies and it was great to see all the beautiful products again.

Ända sedan jag fick reda på att Neal's  Yard remedies har en affär i Stockholm har jag velat besöka den. Jag fick äntligen chansen förra veckan. Affären ligger i det trendiga Hornstull på Södermalm. Jag blev mött av den underbara Sara (fantastiskt namn jag vet), som gav mig en guidad tur runt affären. 

Jag är ett stort fan av Neal's Yard remedies och det var jättekul att see alla vackra produkter igen. I did receive a few goodies with me home as well. I got a travel bag with some amazing travel sizes from the frankincense collection. I'll be sharing more about this in a later post. 
Sara really sold me on the wild beauty balm. It's one product I haven't tried yet from Neal's yard and really looking forward to trying it. 
I also got a white tea face mask as I'm running low on masks at the moment so that's great. 

Jag fick med mig några godingar hem. Jag fick en necessär med reseförpackningar från frankincense kollektionen. Jag kommer dela med mig mer av den senare. Sara sålde verkligen in mig på wild beauty balmen. Det är en produkt som jag inte provat än från Neal's Yard och ser fram emot det. Jag fick även en white Tea ansiktsmask eftersom mina masker börjar ta slut.  They do sell a few other brands in the shop as well like Mossa. But what I got very excited about was Prana and their power plant protein powders. I got 2 samples and I'm back training next week and can't wait to try them. 

De säljer även några andra märken också, tex som Mossa. Men vad jag blev exalterad över var Prana och deras power plant protein pulver. Jag fick med mig två prover och när jag är tillbaka med att träna nästa vecka ser jag framemot att prova dem. 

What's your favourite product from Neal's Yard Remedies? 
Vad är din favorit produkt från Neal's Yard Remedies? 

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan