Slider

What Valentines means to me

Thursday 11 February 2016

The last couple of weeks my social media has been bombarded with valentines posts. Makeup, what to wear, baking and gift ideas. 

Somehow I don't like to get caught up into it. Yes, I'm happily married and have my special Valentine. But for me Valentine, or all hearts day as we call it in Sweden, doesn't mean to focus on just that person. 

De senate veckorna har min sociala media bombarderas med alla hjärtans dag inlägg. Smink, vad man ska ha på sig, bakning och present idéer.

För någon anledning så vill jag inte bli indragen i allt detta. Ja jag är lyckligt gift och har min speciella valentine. Men för mig Valentines day, eller alla hjärtans dag som vi säger i Sverige, betyder inte att fokusera på just denna person. 


So I thought I would share a little bit more about what valentines means to me. 

Så jag tänkte berätta lite mer om vad alla hjärtans dag betyder för mig. 

To show my friends and family that I love them
I was taught early in life that all hearts day was for everyone that you care about. It's for your family and friends. In school, we had to write Valentine cards to our friends and tell them the reason why we liked them and why they were our friends. I want my family and friends to know that I love them and that they mean a lot to me. So Valentine are for all the people close to my heart. All hearts day. 

Att visa mina vänner och min familj att jag älskar dem
Jag fick lära mig tidigt i livet att alla hjärtans dag var för alla som du bryr dig om. Jag vill att min family och mina vänner ska veta att jag älskar dem och att de betyder mycket för mig. Så alla hjärtans dag är för alla som står mitt hjärta nära. Alla hjärtnas dag

My husband
Yes, I do like to feel loved by my husband and show him that I love him too. But that's just as important as every other day of the year. Yet we do celebrate valentines in some way, but prefer to do it low key. With a nice meal or something. 

Min man
Ja jag gillar att känna mig älskad av min man  och jag tycker om att visa han att jag älskar honom också. Men det är lika viktigt alla andra dagar på året. Dock firar vi fortfarande alla hjärtans dag på något sätt. Vi tar det lugnt med en mysig middag. 


Spring is almost here.
It's the middle of February. It's starting to get lighter and it feels like there's hope for spring. Especially growing up in Sweden first signs of Spring was a big deal. 

Våren är nästan här
Det är mitten av februari. Det börjar gå mot ljusare tider och det börjar kännas som om det finns hopp för vår. Särskilt när man bor i Sverige så är de första tecken på att våren kommer en stor grej.


Pink
Pink is my favourite colour. Not because I'm a girl. I did try to fight it as a younger girl because I didn't want to be part of the norm. But I couldn't help it. I just love pink. And valentines is a great time to bring all shades of pink out and rock it. 

Rosa
Rosa är min favorit färg. Inte för att jag är en tjej. Jag försökte bryta normen när jag var liten och inte tycka om rosa. Men jag kunde inte hjälpa det. Jag älskar rosa. Alla hjärtans dag är en jättebra dag att ta fram alla nyanser av rosa. 


What are some of the things you like about valentines? 

Vad är saker du gillar med alla hjärtans dag? 


No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan