Slider

Unboxing LoveLula August beauty Box

Sunday 27 August 2017

I'm probably one of the last people to receive my monthly box from LoveLula. But every month it's worth the wait. It's always full of wonderful natural, organic and cruelty-free beauty products. This month I got a slightly different content from everyone in the UK. But let's dive in and see what I got: 

Jag är nog den som är sist med att få box från LoveLula den här månaden. Men varje månad är det värt väntan. Den är alltid fylld med underbara naturliga, ekologiska och djurvänliga skönhets produkter. Denna månad fick jag ett lite annorlunda innehåll än alla i Storbritannien. Men ska vi se vad jag fick? 


This is a new brand from LoveLula with some cool nail polishes. Unfortunately, you can't ship nail polish outside of UK. So instead of nail polish, I got the nail & cuticle oil, which is something I actually need. I am however a bit sad I don't get to try the nail polish. 

Glossworks är ett nytt märke från LoveLula  med några coola nagellack. Tyvärr kan man inte skicka nagellack med posten från Storbritannien utomlands. Så istället fick jag nail & cuticle oil. Vilket är något jag faktiskt behöver. Men jag är lite ledsen att jag inte kan prova nagellacken. 


I also got this oil instead of a nail polish so a pretty sweet deal I think. Cacay oil is an oil full of vitamin E and Linoleic acid. So great for your skin. 

Jag fick även denna Cacay olja istället för nagellack så ett ganska bra kap. Cacay olja är fylld med vitamin E och Linoleic acid. Helt fantastisk för din hud. 


I got a brown eyeliner, a colour I never used as an eyeliner before. 
I have a black eyeliner from PHB which I really like and it applies smoothly and easily and stays well. So it will be interesting to use the brown one once in a while too. 

Jag fick en brun eyeliner från PHB. Jag har aldrig använt en brun eyeliner. Men jag har en svart från PHB som jag tycker jättemycket om. Den är lätt och mjuk att applicera och håller bra. Ska bli kul att prova den bruna. 


A soothing mist which is supposed to be good for sore, inflamed or itchy skin. You can also spritz it over bed linen to induce sleepiness. That sounds like something I'll definitely be trying. 

En lugnande mist från Balm Balm som ska vara bra för öm, inflammerad eller kliande hud. Du kan även spreja över sänglakan för att inducera sömnhet. Det låter som något jag absolut kommer att prova. 


I got bloom with apple and aniseed. I love trying new teas and of course, I tried it right away and it's a wonderful flavour. Beauty brews teas always becomes a favourite when we have guests. So many wonderful flavours. 

Jag fick Bloom te från Beauty brews med smaken äpple och anisfrön. Jag älskar att prova nya teer och självklart smakade jag på det på en gång och det var jättegott. Beauty brews blir alltid en favorit hos gäster med så många olika smaker. 

What did you enjoy the most in your box? 
If you want to order next month's box please click here

Vad gillade du mest i din Box? 
Om du vill beställa nästa månads Box klicka här. 

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan