Slider

Barr - organic body oils

Thursday 10 August 2017


It's time for me to talk about two most amazing organic and 100% natural body oils, that makes your skin so smooth you'll think you've become a baby again. Barr is a Swedish brand from Strömsund. I discovered them when I was at Stockholm Beauty week earlier this year. I was drawn to them right away and there's one oil I kept coming back to, which was the snow oil. Just the name in itself, you'll know it's magic. I love the layout and the packaging. So simple but yet so beautiful. 

Det är dags att prata om två fantastiska ekologiska och 100% naturliga kroppsoljor, som gör din hud så len att du kommer tro att du blivit en bebis igen. 

Barr är ett svenskt märke från Strömsund. Jag upptäckte dem när jag var på Stockholm beauty week tidigare i år. Jag drogs till dem på en gång och särskilt till en olja, vilket var Snow oil. Bara namnet i sig självt, vet man att det är magiskt. Jag älskar layouten och flaskan. Det är så simpelt men vackert. 

Barr Sweden won the category best body oils in the Swedish organic beauty awards with their snow oil. In the UK it also won best body oil in the beauty short list mama and baby awards. 

Barr Sweden vann kategorin bästa kroppsolja i den svenska organic beauty awards med deras snöolja. I Storbritannien van den också bästa kroppsolja i beauty shortlist mama and baby awards. Ok, so I've been obsessing about the look and name but do they actually work? I've been using both the snow oil and the cellulite oil for a while now.  I'm actually starting to get upset that they one day will finish. Luckily they are available to buy. (Even in the U.K.)
After a week or two, I started to notice a real difference. My legs had been a bit dry and all of a sudden they were so soft like a baby's skin. I sometimes catch myself just feeling the softness of my legs. Probably because I'm not used to having these silky smooth legs. 

Ok, så jag har tjatat om namnet och hur den ser ut men funkar den? Jag har använt både Snow oil och cellulite  oil ett tag nu. Jag börjar faktiskt bli upprörd att de en dag kommer ta slut. Som tur är går det att köpa nya. Efter en vecka eller två började jag märka en skillnad. Mina ben hade varit lite torra men alldeles plötsligt var de så lena som huden på ett barn.  Inland kommer jag på mig själv med att stryka mina ben för att känna hur mjuka de är. Antagligen för att jag aldrig haft så silkeslena ben förut. 

The cellulite oil is the thicker of the two and definitely more moisturising. But surprisingly absorbs into the layers of the skin quickly and never feels greasy. It's good as a massage oil too as it's good for circulation and reduces water retention. I brought it with me to my last massage session just to try it out. 

Cellulit oljan är tjockare än de två och definitivt mer återfuktande. Men absorberas förvånansvärt snabbt in i huden och känns aldrig oljig efteråt. Den är bra som massage olja också eftersom den är bra för cirkulationen och reducerar bibehållandet av vatten. Jag tog med mig oljan till min förra massage bara för att prova. 

I'm loving both the snow oil and the cellulite oil. They've been great for my skin and I'm getting slightly obsessed with them. I can't wait to try more of Barr's products, especially their face oil. 

Have you tried anything by Barr? 

Jag gillar båda oljorna. De har varit jättebra för min hud och jag börjar bli lite besatt av dem. Jag ser fram emot att prova fler av Barr's produkter, särskilt deras ansiktsolja. 

Har du provat något från Barr? 

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan