Slider

Organic Yoga Wear

Thursday 31 August 2017

I've been looking for more sustainable work out wear for a while. I do have my compostable yoga mat but clothes been very hard to find. So I was very excited when I found Jacobs butik, a sustainable lifestyle shop. They do stock some amazing yoga wear from Moni & You. I received some yoga pants and a t-shirt both made out of certified organic cotton (GOTS). 

Jag har letat efter mer hållbara träningskläder en tid nu. Jag har min komposterbara yoga matta, men kläder har varit svårt att hitta. Jag blev så glad när jag upptäckte Jacobs butik, en hållbar livsstils affär. De har några fantastiska yogakläder från Moni & You. Jag fick ett par yogabyxor och en t-shirt som båda är  gjorde på certifierad ekologisk bomull (GOTS). 

These clothes are so comfortable and perfect for moving around in various yoga poses. To be honest, the trousers have also become my number one lounge wear.
They are so soft and comfortable you almost forget you're wearing them. 
They have a long waist which you can fold and style how you like. What I really like is that they're elastic at the bottom so you can wear them long or pull the legs up to keep them higher up and show your ankles more. 

The t-shirts have lots of different designs and colours. But I decided on the black one with the pink lotus flower. Lotus flowers just remind me of my holiday in Thailand and how peaceful it was. 

Dessa kläder är så bekväma och perfekt för att röra sig igenom olika yoga poser. Men om jag ska vara ärlig  så har byxorna även blivit mina nummer ett lounge byxor. De är så mjuka och sköna att du nästan glömmer att du har dem på dig. De Hr en lång midja som du kan vika och styla som du vill. Vad jag verkligen gillar är att de har resår vid foten så du kan ha vilken längd du vill. 

Tröjorna har olika design och färger. Men jag bestämde mig för en svart med en rosa lotusblomma på. Lotusblommor påminner mig om min resa till Thailand och hur fridfullt det var där. 

I get excited for each sustainable item that finds themselves into my closets. And the fact these trousers and the top are so versatile is a great plus. I even wore the trousers to work one day. 

I'm very happy with finding my sustainable yoga clothes. Now my running gear is next on the list. 

What's your favourite sustainable clothing brand? 

Jag blir så nöjd med varje hållbart plagg som hittar till min garderob. Och att dessa byxor är så mångsidig är ett stort plus. Jag har även använt dem till jobbet en gång. 

Jag är väldigt glad att jag hittat mina hållbara yogakläder. Nu är det mina löparkläder nästa. 

Vad är ditt favorit hållbara klädmärke?

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan