Slider

Favourite picks from LoveLula's January box

Friday 17 February 2017Yet another box packed with gorgeous green beauty and cruelty-free products. 
I was so happy to receive January's box. Mainly because it feels like the post office in Sweden has been on holiday for a month. I've been expecting so many parcels for weeks so when they finally started to arrive I was so relieved and excited to finally get to open up some boxes. 

I thought instead of sharing everything that was in the box I instead will share a bit more about two of my favourites in the box. 

Ytterligare en box full med underbara gröna och djurvänliga produkter. Jag var så glad när jag fick min januaribox. mest för att det känns som om posten har varit på semester i en månad. Jag har väntat på så många paket i veckor, så när de äntligen börjar komma blev jag så lättad och glad att äntligen få öppna lite paket. 

Jag tänkte istället för att visa allt i boxen tänkte jag fokusera mig på två av mina favoriter. 


An eye cream that lightens dark circles and tightens the skin and prevents wrinkles. Sounds like a cream that I'm in need of. I've been walking around like a zombie lately in the dark winter months and just beyond tired. I'm definitely in need of a pick me up. 

It contains buckwheat that helps to reduce puffiness and dark circles. 
It's a moisturising eye cream and it feels great right away as I'm applying it. I definitely like this cream and I do look less tired. I'm looking forward to using it further and see if I see some results. 

En ögonkräm som ljusar upp mörka cirklar och stramar upp huden och förebygger rynkor. låter som en kräm jag behöver. Jag har gått runt som en zombie det senaste i de mörka vintermånaderna och känner mig mer än trött. jag behöver verkligen något upplyftande. 

Den innehåller bovete som hjälper att reducera svullnader och mörka ringar. Det är en återfuktande ögonkräm och den känns jättebra direkt när jag applicerar den på huden. Jag gillar verkligen den här krämen och jag ser mindre trött ut. Jag ser fram emot att fortsätta använda den och se om jag ser några större resultat. 


I'm already a fan of Balm balm and I remember getting introduced to them many years ago by my friend Peri. This face balm is for more than just the face, you can easily apply it to any area where there's a need for some nourishment. 

It melts beautifully into the skin and makes it easy to apply. It's infused with Rose geranium so has a wonderful scent too. And who can resist all the beautiful pink packaging, right? I find this a perfect product to bring on travels. 

Jag är redan ett fan av Balm balm och jag kommer ihåg när min vän Peri introducerade dem till mig många år sedan. Detta balmet är mer än för bara ansiktet, du kan lätt applicera det i vilket område som helst som behöver lite näring. 

Det smälter så fint in i huden och gör det lätt att applicera. Det är ingjutet med roengeranium så har en fantastisk doft också. och vem kan stå emot den vackra rosa förpackningen? Jag tycker det är en perfekt produkt att ta med på resor. 


LoveLula's monthly beauty box is such a great way of discovering new organic and natural products. I'm always pleasantly surprised every time I open the box each month. I've discovered many new wonderful brands and products. It's also great as a gift for someone.
To order your next beauty box, please click here.

LoveLulas månads beauty box är ett så bra sätt att upptäcka nya ekologiska och naturliga produkter. Jag blir alltid glatt överraskad varje månad jag öppnar en box. Jag har upptäckt många nya underbara märken och produkter. Det är även en bra present till någon. 
För att beställa din nästa box klicka här. 

Disclaimer: I'm part of the LoveLula affiliate blogger program and receives 10% of everything that being bought from my blog. All views are still my own. 

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan