Slider

A sign of spring - my love for cherry blossoms

Sunday 14 May 2017


Anyone that follows me on Instagram, can't have missed how much I love cherry blossoms. It's one of my favourite times of the year. The first few signs of spring. To see those first few pink blossoms gives you hope. That maybe the spring and summer is coming after all. There's nothing more beautiful than a cherry blossom tree in full bloom. Why can't trees be pink all the time? But I guess that's what makes them so special, that it's only for a few weeks a year. 
In Sweden, the spring has been so cold and dragged out. It was the coldest May 1st since 1947. I'm sure you have seen my instastories moaning about the snow. But it made the cherry blossom season last for much longer. I wanted to share with you some of my favourite pictures of the blossoms from this year. Now they are almost gone and I'm just desperately waiting for some warm summer days. 

 What's your favourite time of the year? 

Den som följer mig på Instagram kan inte ha missat att jag gillar körsbärsblommor. Det är en av mina favorittider på året. Första tecken på att det är vår. Att få se de första risa knopparna inger en i hopp. Att kanske vår och sommar kommer till slut. Det finns ingen vackrare än ett körsbärsträd i full blom. Varför kan inte alla träd vara rosa hela tiden? Men jag gissar på att det är det som gör dem så speciella, att de bara finns några veckor om året. 
I Sverige har våren varit kall och långdragen. Det var den kallaste 1a Maj sen 1947. Jag är säker att ni sett mina instastories när jag ge klagat på snön. Men det gjorde att körsbärsblommorna har varat så mycket längre. Jag vill dela med mig med mina favoritbilder av träderna i år. Nu är de nästan borta och jag väntar desperat på några varma sommardagar. 

Vilken tid på året är din favorit?

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. What beautiful photos! I also adore cherry blossoms and am so sad that we only get them for a few weeks a year.

    http://becksbunnyfreebeauty.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan