Slider

Green beauty day

Sunday 7 May 2017As I just about recovered from Stockholm Beauty Week it was time again and this time it's Green Beauty day. It was Sweden's first green beauty fair and organised by Naturligt Snygg. Hannah and her crew did an amazing job. It was held in the centre of Stockholm and a perfect venue. It was so exciting to see some of my favourite brands and I really had to hold my wallet tightly. I could easily have spent all of my life savings in there. I did buy Zao's new eyeshadow palette though. It was too beautiful to resist. 

Efter jag lyckats återhämta mig efter Stockholm Beauty Week var det dags igen och den här gången är det Green Beauty day. Det var Sveriges första gröna skönhetsmässa och var organiserad av Naturligt snygg. Hannah och hennes gäng gjorde ett fantastiskt jobb. Det var i en perfekt lokal på Klara strand i centrala Stockholm. Det var så spännande att få se många av mina favoritmärken och jag fick hålla hårt i plånboken. Jag kunde lätt ha spenderat alla mina besparingar. Men jag köpte Zaos nya ögonskugga palett. Den var för fin för att låta bli. I was happy to see John Masters organics and Care of Gerd there as we stock their hair products in the hair salon (Ecohair) I work in. 

Jag var glad att se John Masters organics och Care of Gerd där eftersom vi säljer dem på salongen (Ecohair) jag jobbar på. 


It wasn't only a chance to buy some amazing green beauty products for a good price, but there was also some great talks. I was most excited about hearing Fran Johnson from Neal's Yard remedies in the UK. 

Det var inte bara en chans att få shoppa fantastiska ekologiska produkter för ett bra pris, men det var även föreläsningar. Jag såg mest framemot att lyssna på Fran Johnson från Neal's Yard remedies i UK. The day ended with the Organic Beauty Awards. I just want to congratulate all the brands that won. Some of the products I'll be blogging about shortly. 

Dagen avslutades med Organic Beauty awards. Jag säger ett stort grattis till alla som vann.
Några av de produkter kommer jag att blogga om snart. 
No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan