Slider

Organic Bath Oils for Autumn

Thursday 15 September 2016


There's no secret that Autumn is my favourite season. I love everything about it. It's also a time for long hot baths. It's so great to have a nice hot bath when it's getting colder and colder outside. It's all about getting cosy inside. I thought I share some of my favourite bath products. 

Det är ingen hemlighet att hösten är min favorit årstid. Jag älskar allt med den. Det är även en tid för långa varma bad. Det är så härligt att ta ett varmt bad när det bara blir kallare och kallare ute. Allt handlar om att mysa inomhus så mycket det går. Jag tänkte dela med mig av mina favorit bad produkter. If I feel tired and sore, which I often do. Working as a hairdresser and being a keen runner I often find my body in pain. Then MOA (modern organic apothecary) green bath potion is my go to. A bath oil with peppermint and fennel to soothe the muscles. I feel like a new person when getting out of the bath.

När jag känner mig trött och öm, vilket jag ofta gör. Att jobba som frisör och att vara en entusiastisk löpare kan jag ofta känna att min kropp gör ont. Då är MOA (modern organic apothecary) green bath potion är min gå till produkt. En badolja med pepparmint och fänkål för att lugna musklerna. Jag känner mig som en ny person när jag stiger ut ur badkaret. For a relaxing bubble bath is the Neal's Yard foaming bath oil perfect. It has a blend of lavender, marjoram and geranium. It's wonderful to have a bubble bath once in a while and it's wonderful to relax with a good book. 

För ett avslappnande bubbelbad är Neal's Yard bubbel badolja perfekt. Det har en blandning av lavendel, mejram och geranium. Det är underbart att ha ett bubbelbad ibland  och slappna av med en bra bok. I like to light some candles, put a face mask on and just sink into the water and relax and forget about the day. 

Jag gillar att tända några ljus, lägga på en ansiktsmask och sjunka ner i vattnet, slappna av och glömma dagen. 

What's your favourite bath product? 

Vad är din favorit bad produkt? 

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan