Slider

Perfect lip colours for the Autumn

Saturday 10 September 2016

We're moving into Autumn whether you like it or not. I can't wait as I love everything about Autumn. I love all the colours and I like to add some bolder colours also to my makeup. A great way of doing that is with a bright bold lipstick. Here are my two favourites right now. 

Vi är på väg mot höst vilket du gillar det eller inte. Jag kan knappt vänta eftersom jag älskar hösten. Jag älskar alla färgen och jag gillar att lägga till lite starkare färger till mitt smink. Ett bra sätt att göra det är med ett mustigt och färgstarkt läppstift. Här är mina två favoriter just nu. A deep red can never go wrong and this new gorgeous Pure Passion from Living Nature is perfect. It's semi-matte and long lasting. It does contain organic beeswax so not completely vegan. 

En mustig röd kan aldrig gå fel och denna snygga Pure Passion från Living Nature är perfekt. Det är semi-matt och bra hållbarhet. Den innehåller ekologiskt bivax så är inte vegansk. 


I've wanted a purple lipstick for ages so got really excited when I spotted this Berry Kisses from Mirror and Makeup on LoveLula's website. It's nourishing and last very well. It's also Vegan. 

Jag har velat ha ett lila läppstift jättelänge så jag blev väldigt glad när jag upptäckte denna Berry Kisses från Mirror and MakeupLoveLulas hemsida. Den är närande och håller väldigt bra. Den är även vegansk. 


What is your favourite lip colour in the Autumn? 

Vad är din favorit färg på läpparna på hösten? 

*disclaimer: I received both these lipsticks for free to review. I'm a member of LoveLula affiliate programme which means I'll earn 10% of sales generated from my blog.

2 comments:

 1. Jag gillar också de där kalla lila nyanserna, Dizao har en del fina lila som just nu reas ut på Softskin för ynka 19 kronor styck såg jag nyss.
  Jag hade ett jättefint lila läppstift från Terre D´Oc som jag måste ha tappat på krogen nån gång, för det är puts väck. Och dessvärre hittar jag det inte i någon webshop nånstans! Men Dizao har blivit en värdig tronföljare. //Hanna Li

  ReplyDelete
  Replies
  1. Har inte provat några av de märkena. Men håller med om kalla lila toner är så fina.
   Sara

   Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan