Slider

My favourite organic makeup brands

Wednesday 21 September 2016


It sometimes takes awhile to be able to find good natural and organic makeup. As it's organic beauty week I thought I would share some of my favourite organic makeup brands. 

Det kan ibland vara svårt att hitta bra naturligt och ekologiskt smink. Eftersom det är organic beauty week tänkte jag dela med mig av mina favorit smink märken.  


Packed in gorgeous bamboo makes me like Zao's makeup even more. Their lipsticks are my favourite but I'm a huge fan of their mascara too. They're great at labeling their products on their website so perfect for people with allergies or vegans. What I also like is that most of their stuff you can buy as refill so even less waste.

Den snygga Bambuförpackningen gör att gillar Zao så mycket mer. Deras läppstift är mina favoriter, men stort fan av deras mascara också. De är fantastiskt bra att märka ut sina varor så perfekt för personer med allergier eller veganer. Vad jag också gillar är att man kan köpa refill så det blir ännu mindre avfall. 


A French brand that wants to make organic cosmetics affordable but still with good quality. I recently started using these and I'm very impressed so far. You can watch my video on my first impressions here. If you're on a budget you must check out Avril. My favourites are the blushers. 

Ett franskt märke som vill göra ekologisk kosmetiska prisvärt men med fortfarande bra kvalitet. Jag har nyligen börjat använda Avril och jag är imponerad än så länge. Du kan se min video på mina första intryck här. Om du har en låg budget så måste du kolla upp Avril. Min favorit är blusher. 


A luxury brand from New Zealand. It's  some of the best quality makeup I've ever used. I'm sold on their bronzer http://www.sarasteele.co.uk/2015/11/review-living-nature-summer-bronze.html?m=1 and I use something from Living Nature every day. They recently launched two new lipsticks colours that are gorgeous. Check out my video using my Living Nature products here

Ett lyxmärke från Nya Zealand. Det är det bästa kvalitet sminket jag någonsin provat. Jag är såld på deras bronzer och jag använder något från Living Nature varje dag. De lanserade nyligen två nya röda läppstift som är så snygga. Kolla in min video där jag använder Living Nature här. 


Beautiful makeup and they do amazing eyeshadow palettes. 
Most of my makeup brushes are from Lily Lolo. I'm actually due to make an order from them and on the list is their mascara that I've heard so much good things about. I can't wait. 

Snyggt smink och de gör fantastiska ögonskugga paletter de flesta av mina smink borstar är från Lily Lolo. Jag ska snart beställa från dem igen och på önskelistan finns deras mascara som jag hört så mycket bra om. Kan knappt bärga mig. 


A Swedish brand for all you swedes. I used a lot of their makeup and I think their foundations are perfect for Scandinavian skin tones. Their lipsticks are gorgeous too. Maria Åkerberg is affordable and has a wide range of products. Worth checking out if ever in Sweden. 

Ett svenskt märke för er svenskar. Jag har använt mycket av deras smink och jag tycker deras foundations är perfekta för skandinaviska hudtoner. Deras läppstift är också fantastiska. Maria Åkerberg är prisvärt och de har så stort sortiment. 

What's your favourite makeup brand? 
Vad är ditt favorit smink märke? 

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan