Slider

Organic September - conclusion

Thursday 29 September 2016I did it! I did a post every single day in September. I hope you enjoyed it. I know I did. Thank you to everyone that read, commented and shared my posts. It means a lot to me. Here's a recap of all my posts:

Jag gjordes det! Jag gjorde ett inlägg varje dag i september. Jag hoppas du gillade det. Det gjorde iallafall jag. Tack till alla som läste, kommenterade och delade mina inlägg. Det betyder så mycket för mig. Här är en resumé av alla mina blogginlägg. 

Day 16 Soap nuts 
Day 26 Organic periods 
Day 29 chia pudding
Day 30 Organic September - conclusion 

I hope this has helped you in some way and that you're making steps to a greener lifestyle. 

Jag hoppas att detta har hjälpt dig på nåt sätt och att du har tagit ett steg till en grönare livsstil. 

What decision have you made this month regarding changing to more organic? 

Vilka val har du gjort denna månad för att byta till mer ekologiskt? 

Make sure you're following me on BLOGLOVIN  to keep up to date with all my future posts and if you'd like to see anything in particular, or have any questions, let me know with. comment below or tweeting me @sarasteeletweet 

Se till att du följer mig på BLOGLOVIN för att hålla dig uppdaterad med alla framtida inlägg och om du vill se något särskilt, eller har några frågor, bara lämna en kommentar eller på Twitter @sarasteeletweet

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan