Slider

Review | Green & Gorgeous organics dry shampoo

Tuesday 13 September 2016

Finally, there's a dry shampoo that's good for me, the environment and the animals. Every week I have someone coming into the salon asking if we sell organic dry shampoo. It's one of those products it's taken some time but more and more brands catching on. 

Äntligen ett torrschampo som är bra för mig, miljön och djuren. Varje vecka har jag någon som kommer in till salongen och frågor om vi säljer ekologiskt torrschampo. Det är en av de produkter som tagit sin tid men fler och fler märken har börjat. 


I was in luck to win this Green & Gorgeous organic dry shampoo from aunaturalyia. I was so happy to try this. I received the pink one, the grapefruit and sweet orange flavoured one. 
It's a gorgeous product and the packaging is biodegradable too. 

It's also
• Talc free
• Vegan
• Free of parabens, sulphates and synthetic perfumes. 
• Gluten free
• GMO free

Jag hade tur och vann denna Green & Gorgeous organic dry shampoo från Aunaturaliya. Jag var så glad att få prova den. Jag fick den rosa, grapefrukt och sötapelsin. Det är en så fin produkt och den är även komposterbar. 

Den är också
• Fri från talk
• Vegansk
• Fri från parabener, sulfater och syntetiska parfymer
• Glutenfri
• Ingen GMO


Does it work? 
Yes it does. I'm so lazy when it comes to wash my hair so always happy to be able to make it an extra day without washing it. This dry shampoo does it's job and it doesn't get greasy  or irritating my scalp like batiste used to do. It's easy to apply. I believe it normally comes with a brush. But I find it's fine even without it. I just use my fingers. 

It's my new staple product.

Fungerar den?
Ja det gör den. Jag är så lat när det kommer till att tvätta mitt hår. Så alltid glad att hitta nåt som gör att jag kan klara en extra dag. Detta torrschampo gör sitt jobb och det gör inte håret oljigt eller irriterar min hårbotten, vilket batiste ofta brukade göra. Den är lätt att applicera. Jag har för mig att den normalt kommer med en borste. Men jag tycker det går bra utan också, jag bara använder mina fingrar. 

Det är min nya stapel produkt.


Have you tried green and gorgeous dry shampoo? 

Har du provat Green and gorgeous torrschampo? 

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan