Slider

My favourite organic chocolates

Wednesday 14 September 2016


I often get asked how I can survive without chocolate as a vegan. Let me tell you a secret. I don't, there's plenty of vegan chocolates and here are some of my favourite organic chocolates.

Jag blir ofta frågad hur jag kan överleva utan choklad som vegan. Jag ska berätta en hemlighet. Det gör jag inte, det finns massor med vegansk choklad och här är några av mina favorit ekologiska choklader. 


Seed & Bean
I was so happy when I discovered Seed and Bean's chocolate. They're handmade, 100% organic and fair-trade with so many exciting flavours. My favourite flavours are raspberry/coconut and Cornish sea salt. 

Jag var så glad när jag upptäckte Seed and Beans choklad. De är handgjorda, 100% ekologiska och fairtrade med så många spännande smaker. Mina favoritsmaker är hallon/kokos och cornish havssalt. 


Vivani 
Another delicious chocolate brand with lots of great flavours. My favourite is Dunkle nougat. I love the fact that I can get this in my local supermarket. 

Ytterligare ett utsökt chokladmärke med många fantastiska smaker. Min favorit är dunkel nougat. Jag gillar att jag kan köpa den i min lokala livsmedelsaffär. 

Booja Booja 
These are beyond tasty. A luxury truffle chocolate. My favourite flavour is Hazelnut. Unfortunately, I don't have a picture as they're hard to find in Stockholm. But it might be a good thing as I couldn't walk into Wholefoods without buying booja booja. 

Dessa är helt fantastiskt goda. En lyxig tryffel choklad. Min favorit smak är hasselnöt. Tyvärr har jag inte en bild eftersom de är svåra att hitta i Stockholm. Men det kan vara en bra sak eftersom jag kunde knappt gå in på wholefoods utan att köpa booja booja. 


Green & Blacks 
I use the dark chocolate for making the best hot chocolates. I just melt a few squares into boiling almond milk. So yummy. 
Another favourite is the ginger flavoured dark chocolate. 

Jag använder den mörka chokladen till att göra varm choklad. Jag bara smälter ner några bitar i kokande mandelmjölk. Så gott. En annan favorit är ingefära. 


What's your favourite chocolate? 
Vad är din favorit choklad?

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan